Loading...
Bedrijfsuitjes/Groepen2018-03-16T10:45:00+00:00

Bedrijfsuitjes

Een actief en dynamisch bedrijfsuitje beleef je samen met CitySegway.nl. Met dit bedrijfsuitje sta je niet stil maar kom je in beweging. Kies de tour die past bij jou ideale bedrijfsuitje en maak je dag compleet door te kiezen voor één van onze combinaties. Of je nu opzoek bent naar een bedrijfsuitje voor 4 personen of 40, enkel wilt Segwayen of een volledig gevulde dag wilt beleven, bij CitySegway.nl helpen wij jou om samen met ons het perfecte bedrijfsuitje te realiseren.

Groepen

Een Segway Sightseeing Tour past in elk groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een familiefeest, vriendengroep of gezin. CitySegway.nl denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte uitje voor groepen. De groep kan verdeeld worden en de Segway Tour kan afgewisseld worden met een andere activiteit, zoals Suppen, Escape room, stadswandeling of een museumbezoek. Ook kunnen wij extra Segways en instructeurs inhuren, zodat je gezellig als groep op pad kunt gaan. Hierbij worden er dan wel transportkosten in rekening gebracht.

Mogelijkheden

CitySegway.nl biedt vele mogelijkheden aan welke jij naar eigen wens kunt combineren. Wil je liever een andere route of langer Segwayen? Een tour op maat is natuurlijk mogelijk! Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van uw groeps- of bedrijfsuitje! Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar booking@citysegway.nl.