Loading...
Combinaties2018-03-15T14:07:18+00:00

Segway Tours in Leiden, Katwijk, Den Haag en Amsterdam

Een actief en dynamisch dagje uit beleef je met samen met City Segway. Met dit uitje sta je niet stil maar kom je in beweging. Een stad of omgeving verkennen met de Segway is niet alleen dynamisch en gemakkelijk, het is ook gewoon hartstikke leuk! Ontdek de door jou gekozen locatie op een unieke manier samen met onze professionele gids en geniet van de buitenlucht, het dynamische sightseeing en alle bezienswaardigheden. Maak je dag compleet door te kiezen voor één van onze combinaties, welke hieronder te vinden zijn. Mocht je nog vragen of specifieke wensen hebben, geef ons dan gerust een belletje op +316 461 429 23 of stuur een email naar support@citysegway.nl

Bekijk de mogelijkheden

Tijdens onze Segway Tour + Lunch ga je, na een korte instructie van 15 minuten, ruim 60 minuten lang met de Segway op avontuur. Ontdek de door jou gekozen locatie op een unieke manier samen met onze professionele gids en geniet van de buitenlucht, het dynamische sightseeing en alle bezienswaardigheden. Na de tour kom je bij met een overheerlijke lunch welke wij samen met jou volledig naar wens kunnen inrichten. Deze tour is ideaal om samen met je vrienden, familie of collega’s te beleven en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een Haka workshop of een uurtje Suppen om zo je dag compleet te maken.

“Een heerlijk broodje en een gezond sapje tijdens de lunch is altijd goed.”

Ben jij klaar voor een uniek dagje uit, waarbij je niet alleen de gekozen locatie op de Segway leert kennen, maar jezelf ook verwend met een overheerlijke lunch? Neem dan nu contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat u een niet te vergeten avontuur tegemoet gaat. Stuur ons een mailtje op booking@citysegway.nl of bel ons op via +316 461 429 23. Je kunt hieronder ook op de knop klikken om gebruik te maken van ons online contact formulier.

Wat is er nou leuker dan een stad of plaats te verkennen met de Segway? Wat dacht je van een Segway tour met een overheerlijk diner als afsluiting. Tijdens onze Segway Tour + Diner ga je, na een korte instructie van 15 minuten, ruim 60 minuten lang met de Segway op avontuur. Ontdek de door jou gekozen locatie op een unieke manier samen met onze professionele gids en geniet van de buitenlucht, het dynamische sightseeing en alle bezienswaardigheden. Na de tour kom je bij met een culinair hoogwaardig diner welke wij samen met jou volledig naar wens kunnen inrichten. Deze tour is ideaal om samen met je vrienden, familie of collega’s te beleven en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een Escape Room experience, Lunch, Bierproeverij of Haka workshop om zo je dag compleet te maken.

“Dineren bij The Bishop in Leiden behoort tot 1 van de mogelijkheden tijdens jouw Segway + Diner Tour.”

Ben jij klaar voor een uniek dagje uit, waarbij je niet alleen de gekozen locatie op de Segway leert kennen, maar jezelf ook verwend met een overheerlijke diner? Neem dan nu contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat u een niet te vergeten avontuur tegemoet gaat. Stuur ons een mailtje op booking@citysegway.nl of bel ons op via +316 461 429 23. Je kunt hieronder ook op de knop klikken om gebruik te maken van ons online contact formulier.

Het is algemeen bekend dat rijden op een Segway gigantische dorst veroorzaakt. De combinatie Segway + Bierproeverij was dan ook snel gemaakt. Tijdens onze Segway Tour + Bierproeverij ga je, na een korte instructie van 15 minuten, ruim 60 minuten lang met de Segway op avontuur. Ontdek de door jou gekozen locatie op een unieke manier samen met onze professionele gids en geniet van de buitenlucht, het dynamische sightseeing en alle bezienswaardigheden. Na het segwayen is het tijd om de dorst te lessen tijdens een bierproeverij waar we kennis maken met verschillende soorten bier.  Wij kunnen dit samen met jou volledig naar wens inrichten. Deze tour is ideaal om samen met je vrienden, familie of collega’s te beleven en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een Lunch of Diner om zo je dag compleet te maken. Zorg voor de zekerheid wel alvast dat je een Bob achter de hand hebt.

“Een speciale selectie overheerlijke biertjes wacht op jou tijdens de Segway + Bierproeverij Tour.”

Ben jij klaar voor een uniek dagje uit, waarbij je niet alleen de gekozen locatie op de Segway leert kennen, maar ook je bierkennis uitbreid? Neem dan nu contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat u een niet te vergeten avontuur tegemoet gaat. Stuur ons een mailtje op booking@citysegway.nl of bel ons op via +316 461 429 23. Je kunt hieronder ook op de knop klikken om gebruik te maken van ons online contact formulier.

SUP is de afkorting van Stand Up Paddling. Hierbij sta je op een grote surfplank en beweeg je je over het water voort met een lange peddel. Tijdens de Segway Tour + Suppen ga je, na een korte instructie, eerst met de Segway op avontuur. Ontdek de door jou gekozen locatie op een unieke manier samen met onze professionele gids en geniet van de buitenlucht, het dynamische sightseeing en alle bezienswaardigheden. Als we uitge-segwayed zijn is het tijd om het water op te gaan om kennis te maken met het fenomeen “Suppen”. Suppen is leuk en ontspannend om te doen en gemakkelijk om onder de knie te krijgen. Daarnaast is Suppen hartstikke goed voor je conditie en een complete workout voor het lichaam. Behoud je evenwicht en kom helemaal tot rust samen met je vrienden, familie of collega’s. Wil je nog meer uit je dag halen? De tour kan dan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een Lunch, Diner, Bierproeverij of Haka workshop. Neem contact op om samen met ons de mogelijkheden te bespreken.

“Vind je balans en kom volledig tot rust tijdens de Segway + Suppen Tour”

Ben jij klaar voor een uniek dagje uit, waarbij je niet alleen de gekozen locatie op de Segway leert kennen, maar ook kennis maakt met het Suppen? Neem dan nu contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat u een niet te vergeten avontuur tegemoet gaat. Stuur ons een mailtje op booking@citysegway.nl of bel ons op via +316 461 429 23. Je kunt hieronder ook op de knop klikken om gebruik te maken van ons online contact formulier.

Denk jij te kunnen ontsnappen uit het meest besproken spel van deze tijd. Durf jij samen met jouw team opgesloten te zitten in een kamer? Een kamer die enkel pas van het slot gaat als het grote mysterie is opgelost binnen 60 minuten. Ga samen op zoek naar aanwijzingen, los raadsels en puzzels op en wie weet ontrafelen jullie wel het mysterie. Maak je klaar voor een spannend, uitdagend en vooral onvoorspelbaar spel. Tijdens onze Segway Tour + Escape Room ga je, na een korte instructie van 15 minuten, ruim 60 minuten lang met de Segway op avontuur. Ontdek de door jou gekozen locatie op een unieke manier samen met onze professionele gids en geniet van de buitenlucht, het dynamische sightseeing en alle bezienswaardigheden. Na de tour duik je de Escape Room in voor een ultieme uitdaging. Ben jij slim genoeg om uit die kamer te ontsnappen? Deze tour is ideaal om samen met je vrienden, familie of collega’s te beleven en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een Lunch, Diner, Bierproeverij of Haka workshop om zo je dag compleet te maken.

“Kan jij in 60 minuten de puzzels kraken en ontsnappen? Laat het zien tijdens de Segway + Escape Room Tour.”

Ben jij klaar voor een uniek dagje uit, waarbij je niet alleen de gekozen locatie op de Segway leert kennen, maar ook een unieke belevenis tegemoet gaat in de beste escape room van leiden? Neem dan nu contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat u een niet te vergeten avontuur tegemoet gaat. Stuur ons een mailtje op booking@citysegway.nl of bel ons op via +316 461 429 23. Je kunt hieronder ook op de knop klikken om gebruik te maken van ons online contact formulier.

Tijdens onze Segway Tour + Haka Experience ga je, na een korte instructie van 15 minuten, ruim 60 minuten lang met de Segway op avontuur. Ontdek de door jou gekozen locatie op een unieke manier samen met onze professionele gids en geniet van de buitenlucht, het dynamische sightseeing en alle bezienswaardigheden. Nadat we klaar zijn met de Segway stappen we in de wereld van de HAKA. HAKA is de naam van een groep ceremoniële dansen van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland. Door middel van deze dans gaan we proberen de goden (voorvaderen) aan te roepen. Een professionele instructeur leert je de basis en aan het eind van de dag voer je samen met je vrienden, familie of collega’s jullie eigen HAKA uit.

“Roep de goden aan met de ceremoniële dansen van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland tijdens een workshop Haka. “

Ben jij klaar voor een uniek dagje uit, waarbij je niet alleen de gekozen locatie op de Segway leert kennen, maar jezelf ook profileert als een heuse Haka ster? Neem dan nu contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat u een niet te vergeten avontuur tegemoet gaat. Stuur ons een mailtje op booking@citysegway.nl of bel ons op via +316 461 429 23. Je kunt hieronder ook op de knop klikken om gebruik te maken van ons online contact formulier.

Wij hebben hierboven een aantal vaste routes en tours voor je samengesteld, maar je kunt er ook voor kiezen om een Segway Tour te organiseren op een locatie naar keuze, waar dan ook in Nederland. Neem contact met ons op en wij kunnen in overleg nagenoeg alles realiseren. Wil je een stad per Segway gaan verkennen samen met je vrienden, familie of collega’s? Dat kan! City Segway organiseert tours op maat door heel Nederland. Wij komen gewoon met de Segway én de gids naar jou toe!

Prijs: Variabel.
Duur: Variabel.
Beschikbaarheid: Op aanvraag.

BOEK NU ONLINE

Impressies