Loading...
Locaties2018-02-24T14:23:31+00:00

Waar gaat u naar toe?

LEIDEN

De Sleutelstad, zoals de bijnaam van de stad, verwijzend naar het stadswapen, luidt, heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes.

“Leiden staat bekend om zijn vele historische bezienswaardigheden en telt ruim 1250 rijksmonumenten, 1550 gemeentelijke monumenten, 4550 beeldbepalende panden en 2 archeologische monumenten. Genoeg te zien dus.”

BOEK UW SEGWAY CITY TRIP IN LEIDEN

KATWIJK

Katwijk is een kustplaats in het noordwesten van Zuid-Holland. Naast zijn strand en de Noordzee staat Katwijk bekend als vissersdorp. Men spreekt er nog een oud en oorspronkelijk dialect, het Katwijks, dat door de hechte vissersgemeenschap behouden kon blijven.

“Ervaar Katwijk op een unieke manier door met de Segway langs de kustgebieden en natuur te rijden. Bezoek de vuurbaak, de vuurtoren van Katwijk of pak een terrasje langs het strand. Een heerlijk dagje gegarandeerd.”

BOEK UW SEGWAY CITY TRIP IN KATWIJK

DEN HAAG

Den Haag is de op twee na grootste gemeente van Nederland. De regering en het parlement zijn in deze stad gevestigd, en het is de residentie van het koninklijk huis en standplaats van vele internationale rechtscolleges, zoals het Internationaal Gerechtshof, en het Internationaal Strafhof.

“Den Haag is een oude stad met veel historie. Er staan veel monumenten, monumentale panden en herdenkingsmonumenten. De stad beschikt over vele musea en staat daarnaast bekend om zijn grote uitgebreide winkelstraten.”

BOEK UW SEGWAY CITY TRIP IN DEN HAAG

AMSTERDAM

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld.

“Er zijn vele musea in Amsterdam. Op de Lijst van musea in Amsterdam staan bijna honderd instellingen. De grootste musea liggen aan het Museumplein, dit zijn het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum.”

BOEK UW SEGWAY CITY TRIP IN AMSTERDAM